Dol fijn
Door: Mark & Annemarieke
Blijf op de hoogte en volg Mark & Annemarieke
03 Januari 2012 | India, Agonda
Vandaag hebben we de routine doorbroken en de wekkers om 7 uur gezet. Dit keer was ook de iPhone van Anne in staat om daadwerkelijk alarm te geven - ongelooflijk dat er nog steeds mensen zijn met iOS 4! :-) De spanning steeg, zou ons vervoer daadwerkelijk om 8 uur arriveren? Na een kwartiertje wachten was het dan zover, al bleek de verwachte taxi te bestaan uit een scooter. Met heel veel duct-tape om het bij elkaar te houden. Al snel kwam er een tweede scooter aan zetten, in niet veel betere staat. Na een blik van verstandhouding sprongen we achter op, het avontuur tegemoet.
Met een barre tocht van uren in de opkomende zon over bochtige bergweggetjes in het vooruitzicht, was de verrassing groot toen bleek dat we binnen vijf minuten op de plek van bestemming waren: een zeewaardig jacht met 2x350 pk. Al was het dit keer een wankel bootje met stabilisatie-arm. Niets kon onze dolfijnentocht meer in de weg staan!
Met de whale watching ervaring van cape cod in ons achterhoofd is de Indiase manier veel aandoenlijker: met heel veel bootjes naar een vast punt varen, hopen dat iemand een verrekijker bij zich heeft, en dan bij de minste armbeweging van iemand heel snel die kant opvaren. En het wonderlijke is, we hebben zelfs dolfijnen gezien. Helaas niet lang genoeg om de 200mm lens scherp te stellen, maar het gaat tenslotte om de ervaring.
03 Januari 2012 - 09:22
Sandy:
Wow, dus geen superdeluxe taxi, dat valt tegen hoor ;-)). Haha...dus een mooie jacht op naar de dolfijntjes. Nu nog foto's zien of is het niet goed gelukt?
Hoe was het Oud en Nieuw vieren op het strand? Veel vuurwerk en lekker in de bikini? Hier is het nu druilweer, 8 graden dus jullie zitten gebakken in India!
Lieverds, nog de allerbeste wensen voor 2012.
Veel liefs,
Sandy
ps, mis de LD-lunsjes nu al!!!! -
03 Januari 2012 - 15:14
Jolanda Wijnen:
Klinkt goed hoor! Altijd leuk dolfijnen kijken. Ben benieuwd naar de volgende blog. Geniet ervan.
Liefs,
Jolanda xx -
03 Januari 2012 - 16:09
Marleen En Myra :
Hola Annemarieke,
Klinkt goed, geniet er maar lekker van samen :)
Tot over n paar manden!
Groetjes Myra -
04 Januari 2012 - 12:46
Angelie & Jna:
spannend !
genietn jullie van je reis en wij genieten van de verslagen -
04 Januari 2012 - 13:31
Marijke En Joop:
Hallo Mieke en Mark,
Leuk dat we jullie kunnen volgen. Het is niet altijd wat je denkt, maar dat maakt het juist leuk. We wensen jullie nog vele spannende avonturen toe, die we uiteraard graag willen lezen.
Liefs
Joop en Marijke -
04 Januari 2012 - 19:05
Zusje En Co.:
Hoi!
Klinkt wel als een heerlijke on-Nederlandse ervaring! ;-) dat dolfijnenspotten!
Maarre...onthaasten zijn jullie al goed mee bezig! Ben wel jaloers, hier druilerig weer, donker, grauw!
Hoe was jullie oud en nieuw? Hoe gevierd?
Ook via deze weg willen wij jullie een heel gelukkig en mooi 2012 wensen!
Kus!